NETSI.SI KABELSKI INTERNET
 
GLAVNI MENI
Domov
Novice
Tehnični podatki
Ceniki
Naročilo
Prijava napake
Dodatna oprema
Pogosta vprašanja
Iskanje
O podjetju
Splošni pogoji
GLASUJ
Kaj se vam zdi pomembno pri internet povezavi?
  
 
 
Designed by PixelThemes.com
Domov arrow Splošni pogoji
Splošni pogoji



Splošni pogoji Natisni E-pošta
SPLOŠNI POGOJI UPORABE OMREŽJA NETSI.NET
1. Naročnik se s podpisom naročniške pogodbe obveže, da bo svoje dostopne podatke (prijavno geslo,poštno geslo, spletno geslo) varoval in jih ne bo dajal v uporabo ali na vpogled tretjim osebam. Naročnik je odgovoren za vsako škodo, ki je bodisi posredno ali neposredno povzročena, ker so tretje osebe uporabljale njegov dostop na omrežje NETSI.NET. V primeru, da pride do izgube oziroma kraje gesel, je naročnik dolžan takoj obvestiti operaterje omrežja NETSI.NET, ki mu bodo dodelili nova gesla

2. Naročnik se zavezuje, da bo v skladu z Zakonom o varovanju podatkov spoštoval zasebnost drugih uporabnikov Internet omrežja. V skladu s tem ne sme namenoma iskati, pridobivati ali spreminjati gesel, elektronske pošte ali datotek drugih uporabnikov. Naročnik se ne sme predstavljati v imenu nekoga drugega, razen v primeru, ko je pooblaščen.
3. Naročnik se strinja, da operater ni odgovoren za katero koli neposredno ali posredno povzročeno škodo, ki je nastala zaradi uporabe podatkov, ki so bili posredovani preko naročniškega priključka, ter da operater nima nobene možnosti nadzorovati naravo oziroma vsebino podatkov ter jih varovati. Za lastno varnost v omrežju je dolžan poskrbeti naročnik.
4. Naročnik je dolžan delovati v skladu z Zakonom o varstvu avtorskih pravic, glede posredovanja piratske programske opreme oziroma nepooblaščeno razširjanje avtorskih del, in ga dosledno spoštovati.
5. Naročnik je dolžan varovati celovitost in nedotakljivost računalniških sistemov oziroma omrežij. Prepovedano mu je razvijanje postopkov oziroma programov, ki motijo druge uporabnike pri delu ali vdirajo v druge sisteme oziroma omrežja.
6. Naročnik naj pri uporabi komunikacijskih storitev upošteva pravila sprejemljivega vedenja na omrežju. Operater omrežja NETSI.NET svojim naročnikom oziroma uporabnikom priporoča da:

- kulturno izmenjujejo mnenja in ne zmerjajo, zasmehujejo, zaničujejo oziroma kakorkoli žalijo drugih uporabnikov
- ne uporabljajo sistema elektronske pošte za prenos velike količine podatkov oziroma množičnih sporočil (spaming)
- ne ščuvajo k verski, rasni, nacionalni, seksualni, politični oziroma kakršnikoli drugi nestrpnosti ali jo sami povzročajo
- ne uporabljajo javnih konferenčnih sistemov za komercialno oglaševanje (razen tistih, ki so temu izrecno namenjeni)
- ne uporabljajo omrežja za protizakonita dejanja oziroma za pozivanje k oboroženim spopadom
- uporabljajo razumljiv in sprejemljiv jezik (knjižni oz. pogovorni jezik)
7. Naročnik je pred drugimi uporabniki in pred zakonom izključno sam odgovoren za vse svoje aktivnosti na omrežju.
8. Operater omrežja NETSI.NET si pridržuje pravico, da naročnika, ki se ne ravna v skladu s temi Splošnimi pogoji in ne spoštuje zgoraj naštetih navodil začasno, v primeru hujših ali ponavljajočih se kršitev, pa trajno omeji dostop na omrežje NETSI.NET. V kolikor kršitelj po opozorilu preneha z nesprejemljivimi aktivnostmi na omrežju, mu operater ponovno omogoči dostop.
Copyright Metaling d.o.o. www.metaling.si